perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tokoillaan

Otin itseäni niskasta kiinni ja nyt olemme tiistain jälkeen treenanneet tokoa päivittäin! Tiistaina meillä oli varsin kosteat treenit... Vettä tuli kuin saavista ja Nicokin katsoi minua, että olenko hullu kun koetin saada sen treenaamaan. Liikkeestä pysähtyminen onnistui varsin hyvin aina kun oltiin selkä autoon päin ;) Toisinpäin treenatessa se valui auttamatta autoa kohti... kumma juttu?

Kapulan pitämistä ollaan otettu vähän päivittäin ja ei Nico sitä edelleenkään rakasta, mutta malttaa istua jo kapula suussa pitkiäkin aikoja. Perusasentojakin on hyvä hinkata päivittäin.

Ollaan myös vähän salaa treenailtu Wiljon kanssa tokoa. Kaivoin viime vuoden toko1-kurssin kotitehtävät ja niiden avulla opetellaan ihan perusjuttuja. Tällä viikolla Wiljo on viimein hiffannut, että tahdon hänen istuvan vierellä... en edessä, enkä takana vaan vierellä ;) Maahanmeno on uskomattoman nopeaa, vau! Seuraaminen vaatii vielä rutkasti työtä, W joko poikittaa tai sitten yrittää singota minun eteeni. Kontakti on hieno ja toisista koirista ei Wiljo välitä treenatessa pätkän vertaa. Ehkä me tästä vielä... ;)

2 kommenttia:

  1. Jes! Vähänkö ilahduin kun huomasin, että oot perustanu näille blogin :D Niin kauniita koiria <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Mekin yritetään seurata aikaamme näin bloggerin merkeissä :)

    VastaaPoista