sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Ja lisää valssia...

Käytiin Nicon kanssa perjantaina agilityn vapaavuorolla... valssattiin... Sunnuntaina oli agitreenit... valssattiin... Että se voikin olla vaikeeta, varsinkin ku minun jalat ajautuu aina siivekkeelle niin, että meinaan törmätä esteeseen... Huoh! Ja ettei asiat kävisi liian helpoiksi niin piti valssin sekaan pistää jo ennakoivaa valssiakin... Syysloman ohjaaja valssailee pitkin asuntoa!

Molemmilla kerroilla harjoiteltiin myös 6 keppiä verkoilla, jotka alkavat Nicolla jo sujumaan hienosti. Kulmaa uskaltaa muutella ja 8/10 suorituksista Nico osaa hakea oikean välin...

Perjantaina otettiin A:n kontaktia ylös- ja alastulossa. Alastulossa Nicolla olisi ihan kauheasti vauhtia ja ensi kerralla taidetaankin pistää valjaat päälle, että vauhtia saataisiin vähän hillittyä ja poika pysähtymään kontaktille... Ylöstulo menee mukavasti :) Sunnuntaina otettiin myös puomin ylöstuloa, joka sujui mukavasti, vaikka vauhtia on siinäkin aikalailla...

Perjantaina ehdittiin kokeilla rengastakin jota oltiin otettu vain kerran aikaisemmin. Oikealta puolelta ohjattaessa rengas meni todella hienosti, puolta vaihdettaessa sitä piti pari kertaa hakea, mutta sittenpä sekin alkoi sujumaan :)

Koira on ihan sairaan nopee ja intoa kuin pienessä pitäjässä. Ohjaajallakin on intoa vaikka muille jakaa, mutta nopeutta ei nimeksikään... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti