maanantai 20. helmikuuta 2012

Kysely: Mitä lisää?

Omistaja päätti vihdoin ryhdistäytyä blogin kanssa, mutta mietityttämään pisti mistä asioista kirjoittaisi... Kysynkin mitä juuri sinä toivot blogiimme lisää?

Lisää kuvia?  Lisää treenikuulumisia / tarkempaa selostusta?  Lisää arkipäivän askareita?  Lisää Alman kuulumisia vai  lisää poikien tarinoita?

Kommentteja ja kehitysideoita otetaan vastaan! :)

Lauantaiaamuna Nicoa laiskotti...

7 kommenttia:

 1. Treeni päivityksiä ja kriittisiä mittoja;D

  VastaaPoista
 2. Mitä ongelmia teillä on tullut treeneissä vastaan ja miten olette niistä selvinneet. Treenivideoitakin olis kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 3. KUVIAKUVIA! Arkipäiväisiä juttuja ja toki treenailua. Kissin tarinoita myös! :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastanneille :) Videoita on hankala saada, koska ohjaajahan on kuvauskammoinen ;) ja muutenkaan en ole kovinkaan hyvä videopuolella :P Mutta katsotaan jos joskus niitäkin!

  Jonkin verranhan ongelmia ollaan puitu "Nicon neuvo" -osioissa, vaikea vaan aina miettiä kuinka kertoisi asian ymmärrettävästi kaikelle kansalle... meillähän ei yleensä ole muuta kuin ongelmia, vielä kun osataan ratkoa ne ;)

  VastaaPoista
 5. Kuviakuviakuvia, varsinkin hyviä sellaisia, on aina mukava katsella! Itse olen laiska lukemaan viimeisen päälle viilattuja treenipostauksia, mutta onneksi ne tunnistaa heti alkuunsa ja voi jättää suurimmat lukematta.

  Tavallisesta arjesta, sen kommelluksista ja sen semmoista luen kaikkein mieluiten. Toki treenaaminenkin voidaan ottaa siihen mukaan, mutta ei liian totisesti - jos ymmärrät mitä epätoivoisesti yritän ajaa takaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :)

   Minä olen hyvin huono kirjoittamaan asioita hauskasti, toisin kuin hyvä ystäväni Harri, mutta yritämme jatkossa kirjoitella myös arkipäivän jutuista. Helposti kun nuo lipsahtavat sinne treenilöiden puolelle.

   Kuvia pitää yrittää myös laittaa aktiivisesti! Ja toivottavasti riittävän hyviä ;)

   Poista
 6. Kuvia lisää ihan normi päivistä. :)

  VastaaPoista