lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ohhoh, olipas mätsärit!

Käytiin poikien kanssa tänään Sorsasalossa mätsäreissä. Ajattelin kerrankin ilmoittaa molemmat pojat, kun autokyydillä paikan päälle päästiin. Isot aikuiset olivat taas viimeisinä vuorossa ja odoteltiin kaikessa rauhassa siinä oman kehän alkua. Nicolla numero 17, Wiljolla 19.

Nicon parina oli kultainennoutaja, joka esiintyi varsin edukseen. Valinta oli varmasti tuomarille vaikea ja sininen nauhahan meille tuli. Koiran vaihto ja Wiljon kanssa kehään. Toisellekin oli annettu numero 19 ja ensimmäisenä selviteltiin kumpi meistä oli 19A ja kumpi 19B. Parina meillä oli husky. Wiljo seisoi mielestäni ihan mukavasti ja juoksi todella hienosti. Husky taas... noh, istui ja juoksi omistaja perässään kehästä. Kuitenkin tässä parissa voittajaksi selviytyi husky ja toinen sininen nauha oli meidän kädessä. Ihan minulle ei syy tähän selvinnyt, mutta jokainen tuomari tyylillään ;)

Meinasi hätä tulla käteen, kun tajusin, että minullahan on handlattavana 2 koiraa sinisten kehässä, mutta bongasin kentänlaidalta tytön jota olen ennenkin nähnyt mätsäreissä ja joka tuntuu osaavan asiansa. Onneksi aussie oli yksi hänen lempiroduistaan ja mielellään hän otti Nicon handlattavaksi. Taisi Nico samalla saada kehuja värityksestäänkin :) Sijoitusta ei kummallekaan sinisten kehästä tullut (jonka tosin jo edellisellä kierroksella arvasin), mutta omistaja voi olla taas tyytyväinen poikiinsa. Nicokin pitkän tauon jälkeen esiintyi hienosti, vieraiden kanssa esiintymistä voidaan vielä vähän treenailla ;) Onneksi tämä kyseinen tyttö meni lupautumaan jatkossakin handlausavuksi! Ja kiitokset vielä ko. neidolle jos sattuu tähän blogiin eksymään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti