tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tiistai, tiistai, tiiiiiiistai!

...ja treenit. Treeneissä meitä oli 4 koirakkoa. Viime kerralla alettiin kiinnittämään huomiota Nicon seuraamiseen kytkettynä kun sitä ei se voi vähempää kiinnostaa. Luottaa siihen, että raahaudun hihnan mukana ja seuraamisen sijaan haistelee maata ja tuijottelee ympäriinsä. Nyt jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin eli joka kerta kun kontakti tippuu, muut hihkasevat minulle, heitän hihnan käsistäni ja vaihdan suuntaa. Yllättävää oli, että joka suunnan vaihdon jälkeen Nico oli salamana taas paikallaan, nappasin hihnan käteen ja jatkettiin. Seuraaminen oli sivustakatsojien mielestä mukavan näköistä näin kaiken kaikkiaan :)

Paikkamakuu on Nicolle kova paikka. Se on aina kauhean levoton, piippaa herkästi ja tällä kertaa puolen välin jälkeen nousi istumaan :( Harmillista... Tämän kun saisi kuntoon niin voitaisiin huoleta korkata ne möllit ja sitä kautta kisat.

Päätimme treenata porukassa ja saada samalla häiriötä. Sitä olikin paljon ja Nicon oli selkeästi vaikea keskittyä. Kuitenkin ihan kivasti saatiin tehtyä hommia. Pari kertaa poika kävi purkamassa paineita aika lähellä muita koiria, mutta palasi luokseni ilman koirakontakteja. Maahanmenot meni pääasiassa mukavan vauhdikkaasti, seisominen ok myös ja käännöksiä tehtiin ja perusasennot pääasiassa suoria :) Luoksetulon perusasento on edelleen vaikea ja sitä treenataankin nyt ennen seuraavia treenejä. Hyppyä olisi myös kiva ottaa, jos joskus saataisiin kentälle este... Viimeksi hallissa päästy sitä treenaamaan. :(

Kaiken kaikkiaan kivasti meni, nyt sitten jatketaan viikkoa luoksetuloa, paikkamakuuta ja kapulan pitämistä harjoitellen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti