perjantai 23. syyskuuta 2011

Pätevä punainen poika

Viime sunnuntaina kävimme Nicon kanssa toisissa agitreeneissä. Harjoiteltiin ensin keppejä verkkoa apua käyttäen. Nicosta se oli aika vaikeaa, varsinkin kun verkon yli ei saanut vain hypätä, mutta pikkuhiljaa kuja verkkojen keskeltä alkoi löytymään :) Sitten harjoiteltiin ESTE - RENGAS - PUTKI -sarjaa siten, että ensin tehtiin estettä, sitten rengasta, sitten ne yhdistettiin jne. Este meni Nicolla helposti, rengas tuottikin sitten hieman ongelmia. Pääasiassa Nico hyppäsi renkaan hienosti, mutta kun ohjaaja vaihtoi ohjaamaan vasemmalle puolelle koetti kiertää renkaan. Harjoitusta vaatii... :) Este - rengas - putki menikin sitten helposti, putki on Nicolle huippujuttu! Ohjaajana tosin tipahdin koiran kyydistä jo yhden esteen aikana... Pitänee alkaa kuntoilemaan kovemmin ;)

Tiistaina ryhmämme järjesti möllitokon seuralaisille. Tuomarina toimi Ari Markkanen ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että osallistuimme Niconkin kanssa, ensimmäistä kertaa... Lopputuloksena seuraavanlainen rivi:

Luoksepäästävyys 10
Yllättävää tässä oli, että Nico tosiaankin ISTUI! Ei vispannu takapuoltaan kuin vispilä tai pomppinut tuomaria vasten kuin kenguru, vau...
Paikalla makaaminen 7
Piippasi... Tuomarin ehdotus oli, että opetetaan koiraa pitämään päätä alhaalla, että sillä olisi tehtävä suoritettavana myös paikkamakuussa.
Seuraaminen kytkettynä 8
Piippaamista, hieman edessä ja vinossa. Eikä minusta keskittynyt läheskään niin hyvin kuin normaalisti, haahusi ties missä...
Seuraaminen taluttimetta 8
Parempi, mutta painoi voimakkaasti minua vasten ja en pystynyt kävelemään suoraan... Piippasi tässäkin.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Reagoi käskyn hyvin, painoi seuraamisessa ja ääntä tuli taas...
Luoksetulo 9,5
Tästä saatiin yllättävän hyvät pisteet, koska perusasennon kanssa on ollut aina ongelmia ja nytkin se oli hieman edessä ja vino. Tuomari kommentoi hyvästä laukasta.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Ohjaajan moka, meni liian taakse seisomaan ennen kuin pyysi koiraa sivulle, perusasento oli vino ja edessä... Painoi taas seuraamisessa, mutta reagoi käskyyn hyvin. Jäävät siis koiralla hallussa, ohjaajalla ei ;)
Estehyppy 8
Kaksoiskäsky, ääntä ja vino perusasento (kiitos ohjaajan)...
Kokonaisvaikutus 9
"Kiva koira, tekee kivasti, hyvä yhteistyö" oli tuomarin kommentti.
Yhteispisteet: 166,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti