sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Voihan takaakierto!

Tänään oltiin taas agilitya treenailemassa. Aiheena oli takaakierto. Pari kertaa oltiin tätä kokeiltu, että nimenä tuttu, mutta toteuttaminen sitten olikin vaikeaa. Nico päätti alkuun kiertää koko esteen, ohjaajana sai pitää kiirettä, että ehti vetäistä koiran esteen yli. Ensin treenailtiin takaakiertoa yhdellä esteeltä molemmin puolin. Sitten kokeiltiin pituushyppy ja sitten vaan radalle.

(ei voinut enää pieni pää muistaa, että kumpaan suuntaan esteet 5 ja 6 oli kenollaan, mutta jotain tähän tyyliin)

Esteet 5 ja 6 takaakiertäen oli meille ihan tosi vaikeita. Viimeistään kutosen Nicon kiersi kokonaan, eikä siis hypännyt, oli liian kiire rälläämään putkeen... Siellä Nico rälläsikin ihan urakalla omin lupineen... Alkuinnostuksen poika myös purki testaamalla kaikki esteet omatoimisesti... Huoh. 

Este 9 oli taas jostain syystä kauhean vaikea ohjaajalle. Joko ohjaaja unohti käskyttää tai rintamasuunta oli vinossa tai ohjaaja ei edes ehtinyt esteelle ennen koiraa ;) Muutenkin tuo agility on kauhean haastavaa: täytyy juosta, ohjata käsillä, seurata koiraa ja käskyttää (ja kaikkea tehdään tietenkin yhtä aikaa)! Ja suositeltavaa olisi vielä olla törmäilemättä esteisiin ja kompuroimatta omiin jalkoihinsa tai koiraan... Koirahan on synnynnäinen tekijä, mutta ohjaaja kaipaa kyllä jatkossa paaaaljon treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti