perjantai 25. marraskuuta 2011

Prinsessa tuli taloon

En koskaan ajatellut olevani kissaihminen. Minulla oli ollut aina koiria ja elin käsityksessä etten osaa olla kissojen parissa. Sattumusten kautta tutustuin kuitenkin ihmiseen joka kasvatti kissoja, Ocicatteja. Ihastuin heti näiden kissojen ulkomuotoon ja aloin selvittelemään minkälaisia eläimiä nämä Ocicatit olivat. Päivä päivältä nämä upeat eläimet alkoivat kiinnostaa minua yhä enemmän ja kohta huomasinkin katselevani pentukuvia haaveillen omasta Ocistani. Sydämeni Oceihin menetin lopulta eräässä kissanäyttelyssä missä sain syliini Renon (Boliviki Baldur). En osaa sanoa miksi, mutta se oli uskomattoman hieno kokemus! Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että Hiutaleen kissalaan syntyi 2.8.2011 pieni ja suloinen sinitäplikäs tyttö johon rakastuin hetkessä. Lisäksi sain olla niin onnekas, että kasvattaja tarjosi tätä tyttöä juuri minulle <3 19.11.2011 sain ensimmäisen oman Ocini :)

Alma on todella reipas ja leikkisä tyttö. Hän tutkii uusia paikkoja innokkaasti ja pää löytyy milloin mistäkin: keittiön kaapista, lasista, kaktuksien keskeltä... Ihmisiin suhtautuu luottavaisesti, puskee ja kehrää. Päivä meneekin rattoisasti ensin vauhdikkaasti leikkien ja sitten ihmisen sylissä nukkuen. Koirat jännittivät aluksi, mutta pikkuhiljaa niitäkin on tyttö alkanut kestämään ja pojat ihmettelevät puskevaa kissaa :P

Tulevaisuudessa olisi tarkoitus käydä ainakin pyörähtämässä näyttelyissä katsomassa mitä tytöstä sanotaan, mutta ensin me opetellaan toinen toisiamme :)

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kauniista perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Hän on kyllä aikamoinen rakkauspakkaus!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä, kaunis on! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kissa! Itsekin olen iskenyt silmäni mm. oceihin. Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista