tiistai 20. joulukuuta 2011

Elossa ollaan!

Omistajalla on muka taas ollut kiireitä eikä ole ehtinyt päivitellä blogia... Nyt kuitenkin tulee kuulumisia!

Alma on kotiutunut hyvin. Tyttö seilaa koirien seassa kuin vanha tekijä ja innostuu välillä leikkimäänkin Wiljon kanssa. Rakkautta kaipaa kovasti ja onkin hurmannut lähes kaikki vieraat :) Olemme koettaneet maistella ruokia mahdollisimman monipuolisesti ja ruokalistalla onkin ollut kissan märkäruokien ja raksujen lisäksi mahapullia, jauhelihaa, jauhettua lohta, jauhettua lammasta, keitettyä järvikalaa sekä jauhettua maksaa ja piimää. Suosikiksi ovat nousseet ehdottomasti järvikala, maksa ja mahapullat.



Nico on treenannut pääasiassa agilitya, mutta myös tokoakin. Tokossa liikkeet menevät yleensä kohtalaisen hyvin, mutta ääntely on ongelma edelleen ja estää meitä tällä hetkellä kisaamasta.

Agilityssä suurin osa esteistä alkaa olla tuttuja. Keppejä teemme edelleen verkoilla ja puomin ja A:n kontakteja harjoitellaan, tosin maanantainakin nekin alkoi sujumaan yhä sujuvammin. Tekniikkatreenit ovat osoittautuneet ohjaajalle hankalammaksi kuin koiralle ;) Koira osaa kyllä lukea ohjaajaa, mutta kun ohjaaja ei hallitse kroppaansa... Nico on kuin sähikäinen päästessään agikentälle ja minusta tuntuu, että hieman hitaampi koira helpottaisi tekniikan sisäistämistä... ;)



Wiljon kanssa ollaan tokoiltu ja voi miten se perusasento voikin olla sille niin vaikea... Ei sitten, ei millään voi ymmärtää mitä "Sivu" tarkoittaa! Pysähtymiset menee käsiavulla, maahanmeno vaihtelevalla menestyksellä, paikkamakuu menee tosin hyvin. Hyppyä harjoitellaan myös ja sekin sujuu kohtalaisesti. Kunhan tuo perusasento saataisiin kuntoon niin ehkä hommat alkaisivat rullaamaan... :)



Wiljon tokokuvista iso kiitos Eevalle!

1 kommentti: