lauantai 7. tammikuuta 2012

Joulun kuvapostaus!

Emäntä käy taas selkeästi hitaalla, kun vasta nyt sai aikaiseksi selkata joulun kuvatkin :) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Alma otti ensimmäisestä joulustaan kaiken ilon irti ja ehti ihan joka paikkaan! Kuusen koristeet saivat kyytiä, kuten myös kukat kukkalaudalta. Tippui neiti myös näkkärikorin kanssa kaapin hyllyltä ja poltti kulmakarvansa uunin luukkuun. Yksi jalkalamppukin kaatui ja meni tuhannen palasiksi, mutta muuten oikein rauhallinen joulu... ;)

Alma auttoi myös mummoa pasteijoiden teossa, mutta mummo ei oikein ymmärtänyt tytön hyvää elettä...


Nico fiilisteli joulua kolmikosta rauhallisimmin :)Ulkona kuitenkin Wiljo sai kyytiä...Nico löysi myös itselleen sopivan koirankopin liukukaapista...Ja Wiljo... Sulostuttaa, naurattaa ja hösää niin kuin aina ;)


Wiljon jouluherkku oli porkkana... Niin kuin meidän kaikkien muidenkin, eikös? ;)
Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2012! :)

6 kommenttia:

 1. Tuo Nicon häntä kurkkimassa ovenraosta on vain niiiin hauska :D

  VastaaPoista
 2. Tassunjälki torttutaikinalevyssä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva tuo "tassunjälki torttutaikinassa" ja "Nicon hännänpää oven välissä". :D

  VastaaPoista
 4. Terveisiä Alman siskolta Astalta (nykyisin Astana) :-) Vauhdikkaita tyttöjä ovat, Astana kaatoi mummolassa joulukuusen... Ja kokeilee kiivetä pitkin ovenkarmeja kotona. Sitten taas nukutaan. Ihania ovat!

  terveisin, Sini & Astana/HKI

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla Astastakin! Kuviakin olisi kiva nähdä, ainakin luonne kuulostaa hyvin siskoltaan :P Alma ei tosin kiipeile ovenkarmeissa, mutta tykkää hengailla ovenkarmin päällä jonne kiipeää vieraita pitkin... ;)

  VastaaPoista
 6. moi, sain Jutalta s-postiosoitteesi, joten laitoin juuri pari kuvaa siskokatista sulle :-)
  t, Sini

  VastaaPoista