tiistai 15. tammikuuta 2013

Agilitykuulumisia

Tänään oltiin pitkästä aikaa agitreeneissä. Olin jo valmiiksi varautunut, kun Nico on aina taukojen jälkeen aivan mahdoton kentällä... Meillä oli rata, jossa treenattiin este- ja ohjaajafocusta. Muut olivat treenailleet tätä harjoitusten muodossa viime kerralla, joten Nicon kanssa otimme pätkissä.

Nico hakee eteen tulevat esteet hyvin joten estefocus oli meille helppo juttu. Ohjaajafocuksessa sitten meni hetki ennen kuin yhteinen sävel koiran ja ohjaajan välillä löytyi. Lopulta, kun Nico hiffasi idean, se haukahti kerran ja kääntyikin luokseni estettä hyppäämättä! Vautsi, tunne oli aika shokeraava, se tosiaan kääntyi sinne minne halusin ;)

Lopuksi päästiin tekemään rataakin. Otettiin pätkissä, mutta oikein mukava fiilis jäi. Kepit näyttävät tuottavan vauhdissa hankaluuksia, kun poika ei meinaa malttaa keskittyä niiden kunnolliseen suorittamiseen... Tätä pitänee treenata jatkossa. Hyppytreenit ja tällaiset este- / ohjaajafocukset ovat mukavan oloista treenattavaa ja sitä huomaa myös niitä tehdessä näiden tärkeyden. Nyt on jotenkin varmempi mieli taas jatkaa, kun huomaa kuinka koiran liikkeisiin tosiaankin pystyy itse vaikuttamaan.

Erityisen hyvän fiiliksen jätti minulle myös ryhmämme ohjaaja, joka on oppinut hienosti lukemaan Nicoa ja minua ja tietää minkä tasoisia harjoitteita meille uskaltaa antaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti