perjantai 23. elokuuta 2013

Näyttelytohinoita

Sunnuntaina 4.8. suuntasimme Nicon, Wiljon, Muusan ja Jannin kanssa Iisalmi KV:n. Olin jo jonkin aikaa etsinyt lähistöltä näyttelyä, mistä voisin hakea pojille ne mahdollisesti joskus tarpeeseen tulevat näyttelytulokset ja Iisalmi oli paikkana minulle tuttu. Päivä oli todella lämmin ja juoksuinen Muusa aiheutti pojissa jonkin verran levottomuutta.

Häkissä odotellessa pojat räsähtivät kerran toisilleen ja sen seurauksena Nicolla on pieni reikä anturassa ja Wiljolla vuoti huuli. Onneksi nämä eivät tulokseen vaikuttaneet, molemmat saivat EH:t eli jopa hieman paremmin meni mitä olisi tarvinnut :)

Nicon arvostelu: "Hyvät mittasuhteet, koko ja luusto. Hyvä pään leveys ja korvien asento. Pyöreät silmät. Kevyt kuono. Hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä. Kevyt, matala rintakehä. Kovin kapeat takaliikkeet. Hieman ahtaat etuliikkeet. Korkea asentoinen häntä. Hyvä karvanlaatu."

AVO EH2

Wiljon arvostelu: "Kevytrankenteinen, mittasuhteiltaan oikea uros, jonka sukupuolileima voisi olla selkeämpi. Kevytpiirteinen pää. Hyvät silmät ja koravat. Tasapainoinen ylälinja, kevyt runko. Kapeat etu- ja takaliikkeet. Riittävä sivuaskel. Hyvä karvanlaatu."

AVO EH3

Muusahan se sitten räjäytti meidän komppanian potin olemalla AVO ERI1 SA PN3 VA-SERT VA-CACIB! Mahtava tulos ensikertalaiselta!

Näyttelyä varten kävimme samaisella viikolla harjoittelemassa Savon seudun vinttikoiraseura ryn mätsärissä harjoittelemassa. Wiljo oli PUN ei sij, mutta Nico toi "leivän pöytään" olemalla siellä SIN1 BIS4 :)


Mutta nyt on meidän näyttelyt näytelty, meitä tavataan jatkossa enää korkeintaan mätsäreissä misseilemässä :) Sitten, kun omistaja viimein raaskii, niin pojat saavat sanoa hyvästit perhekalleuksilleen, aikaisintaan kuitenkin ensi talvena. Olisikin mukava kuulla kokemuksia, miten leikkaus on kahden uroksen väleihin vaikuttanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti