sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Joukossa tyhmyys tiivistyy...

Olen aina sanonut ystävälleni, että seuraavan eläimeni nimeksi tulisi pistää Jouko, koska "Joukossa tyhmyys tiivistyy" on yleinen lause, kun eläimiä on suurempi lauma koossa.

Noh... eräänä sunnuntaina päätimme mennä hieman katsastaan eläinsuojan tiloja, koska sunnuntaisin siellä on avoimien ovien päivä. Siellähän se sitten oli... Jouko siis. Pienen pieni sininen maatiainen veljensä kanssa, josta veli vietiin käsistä välittömästi, mutta ripuloivaa Joukoa empi useampikin. Olimme kuitenkin saapuneet toisina paikalle ja suojan omistaja antoi minulle mahdollisuuden valita ottaisinko pojan. Sininen on ollut minulle aina heikko kohta ja mietin ja mietin, mutta lopulta se lipsahdus sitten tapahtui ja kaveri lähti mukaamme.

Joukon ripulin syyksi selvisi madot, joista pieni oli saanut verenmyrkytyksen... Jouko kävi päivän Kuopion eläinlääkärikeskuksella tipuksessa ja tästä iso kiitos Laurille pojan hyvästä hoidosta!  Lisäksi Joukolta löytyi myös korvapunkki jota olemme nyt hoidelleet. Poika on kuitenkin mitä ihanin kehrääjä ja kainalossa nukkuja ettei toista ole!


1 kommentti: