maanantai 20. heinäkuuta 2015

Mitä koirille kuuluu?

Pienen painostuksen ansiosta kirjoittelen koirapoikien kuulumisia pitkästä aikaa blogiin.

Nico on tällä hetkellä varmaan elämänsä parhaassa kunnossa. Kastraatiolla on varmaan ollut osuutta asiaan myös, mutta iso kiitos kuuluu Pienelle Eläinkaupalle, joka on kanssamme miettinyt erilaisia ruokavaihtoehtoja herran herkälle vatsalle. Parhaaksi on osoittautunut Cibau ja nyt kun uskaltauduimme kokeilemaan Kala-Riisin lisäksi myös Activea ja viimeisimpänä Poweria, on paino alkanut nousta. Power-pussin aikana painoa Nicolle on tullut reilut 2kg! Tässä vaiheessa lihastenkin kasvatus on mahdollista ja jalkoihin niitäkin on jonkin verran tullut. Kesällä lisäksi pääsemme uimaan ja mökillä on mukava juoksennella vapaana.

Agilitya treenaamme ohjatusti kerran viikossa (paitsi tämän piiiiitkän heinäkuun ajan, kun valmentajamme halusivat lomailla) ja omatoimitreeneissä käydään miten työt antavat myöten. Lisäksi Nico on yllättänyt omistajan olemalla pätevä verijälkikoira, mutta tätä olemme treenailleet vaan omaksi iloksi.



Wiljokin on päässyt treenailemaan agilitya Nicon siivellä, erityisesti omatoimitreeneissä. Välillä olemme ottaneet ohjattujakin treenejä ja varsin pätevä agilitykoira on hänkin. Wiljo tekee agilitya tarkasti ja keskittyneesti. Terveydellisiä ongelmia Wiljolla ei ole ollut :)



Match Showssakin pyörähdimme Lapinlahdella Muusa-kaverin kanssa ja palkintoja tuli kasapäin. Mukavaa, että myös niin pienellä kylällä pidetään koiratapahtumia :) Lisäksi tänä kesänä olemme harjoitelleet pyöräilyä koirien kanssa, joka myös sujunut oikein mallikkaasti. Oikein ei ole vaan säät suosineet tätä harrastusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti