tiistai 17. maaliskuuta 2015

Nico fysioterapiassa

Pitkästä aikaa blogi-päivitystä ja nytkin lähinnä itselleni, että muistan mitä vinkkejä tänään saimme.

Nicon kanssa treenaamme nyt agilitya minun jalkani rajoissa. Olen erittäin tyytyväinen valmentajiin, jotka pystyvät personoimaan harjoitukset meille niin, että opin joka kerta jotain uutta, vaikkemme samaan treeniin pystykkään mitä toiset treenaajat. Treenit ovat varsinaisia hyvän mielen treenejä, kun kipeästä kintusta huolimatta näkee edistystä tapahtuvan :)

Koska Nico treenaa agilitya suhteellisen aktiivisesti, käytiin tänään fysioterapiassa. Etujalkojen ympärillä oli fyssarin mielestä hyvä lihaksisto, mutta takajalkoihin sekä ristiselkään pitäisi saada massaa. Suositteli harjoittamaan syviä lihaksia, tasapainottelua ja ristikkäisten jalkojen nostelua. Tekisi agilitykoiralle muutenkin hyvää välillä harjoittaa näitä. Muistutteli myös hyppytekniikan merkityksestä, sekä sen treenaamisesta.

Oikea takajalka oli selvästi vasenta jäykempi ja tähän käytettiinkin enemmän aikaa. Lähti kuitenkin liikkumaan paremmin ja nyt olisi tärkeää saada se pidettyä. Saatiin ohjeita myös tyynyjen ja tasapainolaudan kanssa jumppaamiseen.

Ensimmäistä kertaa Nico käy hoidossa vieraissa tiloissa, mutta pystyi rentoutumaan käsittelyyn ja meinasi välillä nukahtaakin kesken kaiken :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti