lauantai 24. lokakuuta 2015

Keppejä ja kisaamista

Elokuun agilitykisoista päällimäisenä mieleen jäivät keppiongelmat. Tästä syytä näitä onkin treenattu nyt ihan urakalla treeneissä ja omatoimisesti. Keppien hakeminen onkin sujunut jo paljon paremmin :) Uskaltauduin siispä ilmoittamaan meidät jälleen kisoihin, kotihalliin vieläpä.Maanantaina tuleva kisakoira saikin hierontakäsittelyn, kiitos Marille! Jumia löytyi ihan jonkin verran takapäästä ja agilityn jälkeistä venyttelyä on syytä lisätä huomattavasti. Kunhan koulu antaa periksi, täytynee perehtyä ihan urakalla eri venytyksiin :)

Perjantaina kävin Jannin kanssa tutustumassa Kuopion uuteen koirauimalaan Aalto Tassuun. Paikka näytti oikein viihtyisältä ja tulemme varmasti testaamaan tätä jossain vaiheessa aussietiimin kanssa. Toivotaan heille menestystä!


Kisat jännittivät yhtä paljon kuin viimeksikin, eikä ne nyt ihan putkeen menneet :P Tai yhtä vaille kaikkiin oikeisiin putkiin mentiin kyllä, mutta muut esteet olivat taas hakusessa. Ekalla agilityradalla Nico bongasi jotain todella jännittävää kisakentän toisesta päästä ja ihme kyllä, lähti tarkistamaan sen myös... Onneksi ei bongannut reissullaan esteitä ja saatiin rata tehtyä loppuun. Aivan täysin suunnittelusti (or not?) ohjaaja teki myös oikein hienon japanilaisen 1-luokan radalle :P 

Toinen agilityrata menikin sitten ihan penkin alle, kun ohjaaja oli heti alussa myöhässä ja Nico ei mahtunut kääntymään haluttuun suuntaan. Rima tippui, väärä putken pää ja kontaktejakaan ei enää sitten kunnolla osattu ottaa... mutta kepeistä jää onnistumisen tunne silti :) 

Hyppyrata vaikutti ensin ylitsepääsemättömän vaikealta, mutta onneksi tuomari Salme Mujunen reiluna ihmisenä vaihtoi putken päät helpommiksi. Siellä ohjaaja mokasi, kun ei uskaltanutkaan tehdä suunniteltua persjättöä pelkona, että koira tulisi jalkoihin. Kyllähän sen varmaan olisi ehtinyt, mutta ehkäpä viime kesäinen törmäys edelleen vähän vaikutti rohkeuteen kokeilla. Koira teki radan niin hienosti kuin mitä pystyi :)


Videota radoista järjestyksenä A, B, C. Tosin kuvauksen jälkeen, suurin osa varmaan sen jo huomasikin :P

Nyt pidämme hetken kisataukoa, kun ohjaajan jalka leikata toistamiseen, toivon mukaan mahdollisimman nopeasti taas harrastetaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti