torstai 28. tammikuuta 2016

Testissä Hurtta Chill Stopper

Voitimme Nicon kanssa Hurtan Facebook-kilpailusta Chill Stopper -pusakan. Pusakasta Hurtta toivoi kuvia ja kokemuksia.

Väriin ja materiaaliin omistaja rakastui heti, kun otti puvun pois paketista! Nico taas alkuun oli sitä mieltä, ettei tässä takissa voi liikkua kuin peruuttamalla. Veikkaan käytöksen johtuvan siitä, että takissa on lahkeet vain etujaloille. Hämmentävää oli huomata, että vaikka Nicon selkä on 60cm, joutui 55cm takista säätämään selkää lyhyemmäksi, jotta takki asettuu oikealle kohdalle takajaloista. Takajaloissa kuminauhat.


Takin pukemista helpottaa niskassa oleva neppari. Vetoketju on helppo sulkea, karvat eivät pääse menemään väliin. Ystäväni ensimmäinen epäily oli, pysyykö vetoketju miten hyvin kiinni - pitihän sitä sitten kokeilla...


Wiljo myös leikitti Nicoa ja vetoketju oli edelleen visusti kiinni, vau :)

Lumileikkien jälkeen oli myös miellyttävää huomata, että lumi oli pysähtynyt kaulukseen ja lahkeiden resoreihin eikä sitä ollut päässyt puvun sisään, vaikka Nico hangessa pyörikin. Olisin toivonut takkiin aavistuksen korkeampaa kaulusta. 

Takin pääasiallinen käyttötarkoitus meillä tulee olemaan lihasten pitäminen lämpimänä agilitytreenien aikana. Alle -20 asteen pakkasilla Chill Stopper ajaa asiansa hienosti ja mielestäni se on jopa toimivampi kuin ohut mantteli, jossa etuosa on suhteellisen avoin. Valjasreikä mahdollistaa myös valjaiden käytön pusakan kanssa :) Takissa on säätöremmejä kauluksessa, vyötäröllä ja selässä. Heijastimista tälläkin kertaa iso plussa :)

Agilitytreeneissä takki oli helppo pukea ja riisua! Miinuksena ilmeni lämmittelylenkeillä takin takaosan kupristuminen. Kun Chill Stopperin selkää on säädetty kääntyy takki takaosasta mutkalle joko reunoista tai sitten keskeltä kangasta. Tämä lyhentää jonkin verran takkia takajalkojen kohdalta. Säätämättömänä takki pysyy muodossaan.


Yhteenveto Chill Stopperista:
+ Heijastimet
+ Väri
+ Materiaali
+ Umpinainen etuosa ja lahkeet
- Takin takaosa kääntyy kuprulle
- Aavistuksen lyhyt kaulus

Tunnustan, että vanhoista ohuista mantteleista on jo hankkiuduttu eroon ja tämä tulee kaikessa erinomaisuudessaan korvaamaan ne :) Kiitos Hurtta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti