perjantai 21. elokuuta 2015

Eliaksesta lihanrakastaja?

Elias on aina ollut enempi vähempi nirso ruuistaan. Se ei saa olla liian lämmintä, eikä liian kylmää. Ei liian vetistä, eikä liian kuivaa... Raa'at lihat eivät kelpaa, mutta paistetut olisivat hänen mieleensä, joskaan ei terveellisiä. Päätin ilmoittaa Eliaksen #Deluxeprimacat #Fiksuvaihto -kilpailuun ja tulimme valituksi Lihanrakastajat-testiryhmään.

Paketin hain postista perjantaina 21.8. Tyhjä pahvilaatikko kiinnosti Eliasta enemmän kuin ruokaa täynnä ollut laatikko. Alma ja Jouko olisivat taas olleet mieluusti ruokalaatikon kimpussa, mutta tällä kertaa se ei valitettavasti ollut heille osoitettu.

Lopulta Eliaskin kiinnostui avonaisesta ruokalaatikosta ja pohdinnan jälkeen ensimmäiseksi suosikiksi nousi Deluxe Prima Catin Chic Chicken collection. Ilmeisesti se tuoksui niin voimaakkaasti läpi pakkauksistaan, että Elias yritti repiä muovin rikki.

Elias tarkastaa ruokalaatikon sisältöä yhdessä kavereiden kanssa.
Chic Chickenin sisältö miellytti myös omistajan silmää. Ruoka sisältää kananrintaa (eli ei mitään kanan jämäpaloja?!?! vau!), surimia/juustoa (mausta riippuen), riisiä ja vettä. Tonnikala vedessä ja kana vedessä on myös juurikin sitä mitä luvataan: tonnikalaa/kanaa, riisiä ja vettä.

Jouko yrittää poseerata kuin prima catin pakkauksessa oleva kissa ;)
Pakkaus on houkutteleva ja erityinen plussa helposti löydettävästä päivämäärästä. Sisältötekstit ovat todella pienellä, ne on vaikea nähdä ja löytää suomeksi. Ruoka on tiiviisti pakattu ja näyttää jopa omistajan mielestä herkulliselta! Nam!

Tänään koemaistettiin kana-surimia. Ensimmäisen haukkasun Elias maistoi ahneesti, sitten mietti hetken uutta ruokaa. Lopulta kuitenkin kuppi tyhjeni hyvinkin nopeasti, joten tämä taisi olla herkullista :) Mutta olihan Elias tämän ruuan itse päivällä jo valinnutkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti