maanantai 2. toukokuuta 2016

Bilanx - Viljaton kana

Kissat pääsivät testaamaan Bilanxin uutta Viljatonta kanakuivaruokaa. Ruokaa tuli meille yllinkyllin, kiitos Best Friend!Paketti herätti jo kiinnostuksen ruokaan ja ruoka tuoksui niin herkulliselta, että Alma otti oikeudet omiin hampaisiinsa...Lopulta ruokaa päästiin maistelemaan ihan luvan kanssa :)


Valkuaisaineet: 32%
Öljyt ja rasvat:  22%
Kuidut: 2%
Hehkutusjäännös: 5%

Sisältö: käsitelty ja hydrolysoitu (paloiteltu) eläinvalkuainen (30,5% kanaa), perunatärkkelys, kalajauho, eläinrasva (sianrasva), sokerijuurikkaan kuidut, eläinrasva (kananrasva), kananmunat, panimohiiva, sikuri-inuliini, mojaven jukkapalmu

Ensimmäisenä kyllä kiinnostaisi tietää onko nämä raksut rasvaruiskutettuja, koska ovat niin maistuvia, että sormet meinaa lähteä mukana ;) Toimivat siis kissoille myös herkkuina, ei pelkkänä ruokana. Jopa nirso Elias syö tätä ruokaa niin, että mussutus vaan kuuluu. 

Sisällöltään aika karsittu, mutta näin varmasti toimii myös allergisillekin kissoille. Tässä ruuassa oli aika paljon rasvaa, joka kannattaa huomioida jos kissalla on paino-ongelmia, mutta meille oikein passeli valkuais-rasvapitoisuus.

Pussissa kivat tekstit (kerrankin jaksoin lukea ne kaikki): Ruuan esittely lyhykäisyydessään, käyttöohjeet (jossa mm. vinkkejä ruuan tarjoiluun), koostumus, ravintosisällys ja pakkauksen kierrätysohjeet.


Kokonaisuudessaan minun silmään oikein toimiva ruoka :) Ja isona bonuksena, että tätä saa ihan tavan marketista, ei tule hätä puseroon, jos ruoka loppuu viikonloppuna! Erottuu ehdottomasti edukseen "markettimössöjen" rinnalla, joskin niin teki jo vanha Bilanx. Mutta ehdottomasti ainakaan huonompaan suuntaan ei olla menty.

Tämä oli ihan huippuhyvää kissoistakin! Alma tosin hotkii ruuan niin nopeasti, että oksentaa sen pian syönnin jälkeen täysin sulamattomana. Hänelle ruoka on sekoitettava suurempi kokoisten raksujen sekaan.

Jouko kerjää nyt jatkuvasti raksuja ja Alma pakkasi itsensä laatikkoon (huom. vain itsensä, poika jääköön kotiin ;) ) ja pyysi posteljoonia viemään hänet suoraan Best Friendin toimistolle :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti