tiistai 15. marraskuuta 2016

Rally-toko saa jatkoa

Ensimmäiset rally-toko kilpailut menivät yli odotusten, joten ne saivat nyt marraskuussa jatkoa. Suuntasimme Mikkeliin kisailemaan ALO-luokkaan samoilla tiimeillä eli minä ja Wiljo sekä Janni ja Nico. Tuomarina toimi Tiia Hämäläinen ja radalla oli aika paljon tekemistä :)


Janni ja Nico suorittivat radan ensin, saaden hyväksytyn tuloksen ja 90 pistettä! (-10p liikkeessä 1 jossa ohjaajan pysähdys puuttui) Tätä analysoitiin vielä jälkikäteen videolta ja pysähdys liikkeessä oli, mutta olisi toki voinut olla selkeämpi. Kuitenkin taas upea suoritus ja kommentiksi tuomarikin oli kirjaillut: "Sujuvaa yhteistyötä."

Wiljoa alkoi jännittää hieman ennen omaa vuoroamme vieras paikka ja pelkäsin, ettei hän kykene suorittamaan rataa kanssani. Kuitenkin työskenteli sitten radalla tarkasti ja lopputuloksena hyväksytty tulos ja 99 pistettä (ohjaaja potkaisi vahingossa koiraa juuri ennen maali-kylttiä... hups.) Tällä tuloksella myös 1.sija, koska olimme ajallisesti nopeampia toiseen 99 pistettä saaneeseen koirakkoon verrattuna. Tuomari oli kommentteihin kiteyttänyt kaiken sen mitä itsekin ajattelen: "Taitava koirakko, hieno rata." Wiljo tekee upeasti töitä, tarkasti ja innostuneesti, hieno poika kerrassaan! Alla Wiljon suoritus videona :)Koska nyt meillä on kasassa molemmilla pojilla 2 hyväksyttyä ALO-luokan tulosta, voi todeta ettei kahta ilman kolmatta ja jossain vaiheessa on suunnattava taas uuteen yritykseen. Toivottavasti mahdollisimman pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti